Tüm Duyurular

TREESP2.3.TUYEP/P-03/19 Gıda Sektöründe VOC-Test Merkezi Kurulması Projesi
Proje Genel Bilgileri
Genel Amacı
Providing formal and nonformal vocational education and training appropriate to labor market needs, to support lifelong learning, to strengthen the relationship between training and employment and to contribute to the studies conducted in our country to facilitate the harmonization of TQF with EQF.

Özel Amacı
-Establishing VOC-Test Center within body of Federation in Ankara based on NOS and NQ, under the tourism, hospitality and food sector; cook (4th L), pastry cook (4th L), kebapçı (3rd L), pideci (3rd L), dönerci (3rd L)
-Dishwasher (3rd L) NOS preparation /revision, developing NQ, Dishwasher (2nd L) NQ development NOS revision
-To determine the other occupations and levels needed in the sector with an occupational mapping study.

Beklenen Sonuçlar
-Strengthening the institutional capacities of the Federation and TASPAKON regarding the VQA, EQF and TQF systems
- Establishment and operation of VOC-Test Center, which will provide VQA qualification certificate in cooking (4th L) and pastry (4th L) kebab house (3rd L), pide house (3rd L) and döner house (3rd L) professions
- Awareness raising for tradesmen-craftsmen organizations and other stakeholders on VQA and EQF-TQF

Ulaşılan Sonuç ve Çıktılar
Ana SayfaFoto AlbümHaberlerDuyurularEğitimlerEtkinliklerBelgelerİletişim
Bu internet sayfası Avrupa Birliği'nin katkılarıyla hazırlanmıştır. Yayının içeriği Gıda Sektöründe VOC-Test Merkezi Kurulması Projesi tarafından oluşturulmuş olup hiçbir şekilde Avrupa Birliği'nin görüşlerini yansıtmamaktadır.
© 2024 TÜRKİYE LOKANTACILAR KEBAPÇILAR PASTACILAR VE TATLICILAR FEDERASYONU
lutficebi@hotmail.com Tel:3122292175 Faks:3122294657